pondělí 2. července 2012

Když veterinář s programátorem dělají plot

Stavím dohromady se sousedem (teda ne dohromady, ale zároveň). A protože soused nechal srovnat vzadu pozemek a já částečně taky, vzniklo vzadu nebezpečí úrazu projíždejících cyklistů a navíc je lepší mít stavbu oplocenou. Rozhodli jsme se proto, že vzadu uděláme dočasný plot. Soused sehnal trámky od známého, já půjčil zemní vrták, koupili jsme dvě role pletiva v Bauhausu (v akci 61Kč/bm) a v neděli se vypravili v šest na stavbu. Všest ne proto, abychom vzbudili všechny okolo, ale protože počasí a 34 ve stínu nedávalo jinou možnost.
Ze začátku nám dalo trochu práce přijít na to jak se dostat dál, když se vrták jen točí a nezabírá (trochu naklánět) a pak to šlo jak po másle. Tady nám to ještě šlo:

Jak je vidět sloupků je dost a síly už docházely a tak když se vrták kousnul o kámen, došlo k tomu, že sousedovi to vyletělo z ruk, já se nepustil a výsledkem je, že jsem se "namotal" kolem zemního vrtáku a rozbitá hlava:
Jak vidíte, soused veterinář mne zvládl ošetřit. Prej by mi to i zašil, kdyby to bylo potřeba, abysme se nezdržovali. :)
Po malém zdržení jsme pokračovali, dovrtali zbytek děr, natáhli plot (v 25m balíku je odhadem tak 23m pletiva) a stihli skončit kolem jedné hodiny, když začínal ten největší pařák. 
Také jsem objednal půjčení mobilního plotu od Toi-Toi a tím zavřeme stavby od silnice.

1 komentář:

  1. DObrá story :) hlavně, když se soused veterinář nabídl s šitím "aby jste se nezdržovali" :) Stavba plotu nevypadá jako jednoduchá a bezbolestná záležitost :)

    OdpovědětVymazat