sobota 2. ledna 2010

Náš rok 2009

Inspirován Petrem Márou sepisuju jaký byl můj rok 2009 - viděno mým pohledem, snad Sýkorka doplní svůj.

  • leden - květen: snaha zachránit business člověku kterému věřím a který se ukáže později jako největší křivák pod sluncem, v současnosti mi stále dluží cca 200tis Kč (a sýkorce a betynce)

  • květen: bourám na motorce, pozdější bilance: mnohočetná zlomenina pánve, otevřená, etážovitá mnohočetná zlomenina levé ruky (4x), vnitřní krvácení do břicha

  • květen - červen: boj o život v nemocnici - celkem 33 dnů na ARO ve FN Bohunice, 6 operací, ztráta jednoho varlete, závislost na dýchacích přístrojích, selhání orgánů, opakované krvácení do břicha, selhávání dýchání (závyslsot na dýchacích přístrojích, tracheostomie)

  • červen - září: pobyt na chirurgickém lůžkovém oddělení (6 týdnů), rehabilitaci ve FN Bohunice (3 týdny) a rehabilitaci v OLÚ Jevíčko (7 týdnů) - během nemoci mě vykopne z businessu pod smyšlenou záminkou pan Křivák, sýkorka za mnou od bouračky chodí do nemocnice každý den, dokud jsem v Brně, strašně moc to pro mně znamená. Absolvuji další operaci (vytažení drátů z ruky). Po 4 měsících přesně mě pouští domů.

  • září - prosinec: Srovnávám se s následky (nemožnost rotovat levou rukou - srůst v kostech lokte, trvalé brnění pravé šlapky a prstů pravé nohy - skříplý nerv, psychika), obsolvuji další operaci - vytažení LCP dlahy z levého lokte - teď ve mě zústává jen dlaha a 25 šroubů v pánvi a 3 dlahy v ruce. Plánované rozhýbaní (deliberace) lokte je na květen/červen 2010.
    Začínám programovat sám na sebe. Díky Alloře potkávám dobrého obchodního partnera, přes bývalého zaměstnavatele získávám zajímavou zakázku pro U.S. firmu. Křivák splácí pomalu a pozdě dluh (vždy posílá každous plátku měsíc po splatnosti) a je na něj podána 31.12. insolvence bývalými zaměstnanci, takže se s penězi asi neuvidím.
    Akyho (pes) dávám bráchovi, nějak ho v prvních chvílích po návratu z nemocnice nezvládám (fenečku si nechávám).

5 komentářů:

  1. Tak PK byl vždycky takovej sobeckej hajzlík, ale jak se říká - na každou svini se vaří voda.

    OdpovědětVymazat
  2. Minulý rok se ti fakt vůbec nepovedl. Držím palce, aby ten letošní byl o několik řádů lepší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. četla jsem Váš článek, rok na nic. Tento rok, bych mohla psát i já. Něco podobného.... 2010 leden - bourala sem. únor umřel mi otec, duben mamka - čeká na operaci chlopně srdce, A ted. Mám dotaz kvůli synovi... je mu 4 roky a projevila se u něj porucha rotace ruku levé-je problém v lokti - srůst kostí-ale právě až v lokti. A na Bulovce mu to chtějí operavat. Prosím poradte, mám mu to nechat dělat. Myslíte,že je velké ryziko? Že by se mu porušil nerv nebo se přestala ta ruka nějak vyvíjet? jak dlouho trvá, než se dá ruka od oper. zase do pohybu? Kde Vám oper. dělali, jste spokojen? Jsem v zač. hledání inf. co může nastat. udajně to má vrzenou vadou. Nají se, ale drží lžíci jako :::prase kost:::
    kdyby se chtěl nějíst normálně, nemá šenci... děkuji Iveta

    OdpovědětVymazat
  4. ja nejsem doktor abych posoudil miru rizika, operavany jsem byl ve FN Bohunice, ale rozhybani/operace lokte me jeste ceka, zatim jim pravou rukou. sam jeste nejsem 100% rozhodnuty ze si to necham udelat, uvidim az co mi reknou doktori pri kontrolnich rentgenech

    OdpovědětVymazat
  5. Přečetl jsem si to až teď s odstupem... Co na to říct... Je to šílené... :-( O to víc obdivuju tvoje výsledky na dailymile.com

    OdpovědětVymazat